ROBINETI SI ARMATURI Joi, 09.20.2018, 2:22 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Formularul pentru autentificare

HEIZER

PUS


Rezervor pufer izolat din otel carbon, pentru sisteme de incalzire.

Rezervorul nu este tratat pe interior, este conceput pentru utilizarea in sisteme de incalzire cu circuit inchis, pentru folosirea lui in sistem de incalzire cu circuit deschis este necesara montarea unui schimbator de caldura.TTTT
SERIA: PUW


Rezervor de acumulare izolat din otel carbon, pentru instalatii de incalzire, cu un schimbator de caldura serpentina incorporat prin sudura. Se utilizeaza mai ales in cadrul sistemelor solare, a sistemelor cu pompa de caldura si a celor cu motoare cu gaz.TTTTT
SERIA: PUWD

Rezervor de acumulare - pufer izolat din otel carbon, pentru instalatii de incalzire, cu doua schimbatoare de calduraserpentine incorporate prin sudura. Se utilizeaza mai ales in cadrul sistemelor solare, a sistemelor cu pompa de caldura si a celor pe gaz.
TTTTTT
SERIA: TRIX

Rezervoarele combinate din gama TRIX sunt rezervoare indirecte solare combinate(rezervor in rezervor)cu schimbator de caldura INOX.

Apa calda destinata consumului menajer se incalzeste in mod indirect, cu ajutorul apei fierbinte din rezervorul de baza.

TTTT
SERIA: DUO

Rezervoarele combinate sunt de fapt o imbinare de rezervoare (rezervor in rezervor), folosite in instalatiile de incalzire si asigurarea apei calde menajere(ACM). Pot functiona cu multiple surse de energie, cum ar fi sistemele de incalzire centrala pe gaz, paralel cu cazan pe combustibil solid sau cu sistem termosolar.


TTTTT
SERIA: TRIS

Rezervor combinat(rezervor in rezervor) pentru producerea ACM in sistem solar si aport la incalzire, utilizabil cu mai multe surse de caldura paralele(ex. cazan pe gaz, cazan pe combustibil solid).
TTTT
SERIA: TRIN

Rezervor combinat(rezervor in rezervor) pentru asigurarea ACM si aport la incalzire in sistemele solare, poate functiona cu multiple surse de energie, cum ar fi sistemele de incalzire centrala pe gaz, pe combustibil solid sau cu sistem termosolar.

Seria TRIN este dotat cu doua sau trei schimbatoare de caldura


TTTTTT

BOILERE

SERIA: AT/AT+

Boilere pentru stocarea ACM, smaltuite interior cu smaltoplast, fara schimbator de caldura.
Presiunea maxima de operare este de 6 bari.
Temperatura maxima de operare este de 80°C.
Garantia oferita: 3 ani.

 

 

 TTTTTTTTTTTT
SERIA: Plus

Boiler cu incalzire indirecta pentru prepararea si stocarea ACM, de regula schimbatorul termic se racordeaza hidraulic la o instalatie de incalzire(cazan, rezervor pufer incalzit, sistem solar de incalzire).
TTTTTTTTTT
SERIA: AT-F

Modelele ATF sunt ideale pentru functionarea cu boilere pe gaz HEIZER, completate cu schimbator termic exterior, asigurand capacitatea de ACM si la momentele de consum de varf. Rezervorul are flansa pentru curatire, pentru realizarea activitatilor de intretinere periodica.
TTTTTT
SERIA: SOI

Boiler indirect pentru prepararea ACM, de regula schimbatorul de caldura superior este conectat hidraulic la cazan sau rezervor pufer, schimbatorul de caldura inferior se conecteaza la sistem solar de incalzire.
Boilerul este dotat cu flansa de curatire ce permite efectuarea facila a activitatilor periodice  de intretinere.


TTTT
SERIA: BSF

Protectia interna este data desmaltul ceramic interior. Izolatia s-a realizat din spuma flexibila poliuretan, acoperita cu PVC(SKAY)de grosime in functie de model. Protectia catodului este asigurata deanodul de magneziu incorporat.
Schimbatorul de caldura intern serpentina la seriile BSF este fixata prin sudare, se smaltuieste impreuna cu bazinul.

TTTT
SERIA: BIN

Boiler cu incalzire indirecta pentru producerea ACM, schimbatorul de caldura manta fiind racordat hidraulic (de obicei) la o instalatie de incalzire, la boiler sau la un sistem solar.
TTT
SERIA: ATX (INOX)

Boilerele de inalta calitate din seria ATX, fabricate din otel inoxidabil, ofera solutia cea mai exigenta pentru stocarea apei calde, atat consumatorilor finali, cat si investitorilor ori proiectantilor.

Pentru satisfacerea nevoilor investitorilor privati ori comerciali, rezervoarele ATX - prin capacitatea de stocare ridicata - ofera rezolvarea pentru acoperirea nevoilor de ACM in timpii consumului de varf.
TTT
SERIA: S   SERIA: SR     SERIA: SW

Boiler indirect pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul termic este racordat hidraulic - de obicei - la o instalatie de incalzire murala.
Flansa de pe partea superioara a boilerului se poate utiliza si pentru executarea lucrarilor periodice de intretinere-curatire.
                         


TTT6TT
SERIA: PLUS-H

Boiler cu incalzire indirecta pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul de caldura se racordeaza hidraulic - de regula - la un cazan, la rezervor pufer incalzit sau la sistem solar de incalzire. Optional, boilerul se poate echipa cu rezistenta electrica cu termostat pentru incalzire cu energie electrica. 

 

 

TTTTT
SERIA: BSR-H/BSX-H

Seria BSR-H: schimbatorul de caldura introdus prin flansa estesarpe din cupru.
Seria BSX-H: schimbatorul de caldura introdus prin flansa estesarpe din otel
 inoxidabil(AISI 316 L).


TTTTT
SERIA: BSR/BSX

Boiler cu incalzire indirecta pentru prepararea si stocarea ACM,schimbatorul termic intern fiind racordat hidraulic - de regula -la o instalatie/sistem de incalzire(cazan, rezervor pufer incalzit, sistem solar).
Flansa de pe rezervor poate functiona si pentru curatirea si intretinerea periodica a rezervorului.

TTT
SERIA: BVR/BVX


Boiler cu incalzire indirecta pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul de caldura incorporat fiind functionabil cu aburi sau apa supraincalzita, datorita garniturilor speciale din silicon si a constructiei schimbatorului de caldura
Seria BVR: schimbatorul de caldura introdus prin flansa este sarpe din cupru.
Seria BVX: schimbatorul de caldura introdus prin flansa este sarpe din otel inoxidabil
.

TTT
SERIA: SOR/SOX

Boiler indirect pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul termic intern cu suprafata mare se racordeaza hidraulic - de obicei - la un sistem solar de incalzire. La modelele cu capacitate de peste2000 litri, boilerul se echipeaza cu doua schimbatoare, proiectate pentru a functiona simultan cu acelasi sistem solar de incalzire(de marime corespunzatoare).
TTTT
SERIA: SOR-I/SOX-I

Boiler indirect pentru prepararea si stocarea ACM, schimbatorul termic intern cu suprafata mare se racordeaza hidraulic - de obicei - la un sistem solar de incalzire. La modelele cu capacitate de peste2000 litri, rezervorul se echipeaza cu trei schimbatoare termice: cele doua schimbatoare termice inferioare de marime identica functioneaza simultan cu acelasi sistem solar de incalzire(de marime corespunzatoare), schimbatorul termic superior este racordat - de regula - la un cazan.
tttttttttttttttttttt
SERIA: SSC _ INOX

Seria SSC - fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate(AISI 316 L) - asigura consumatorilor, investitorilor si proiectantilor solutia cea mai exigenta pentru producerea si stocarea ACM.

Aceste boilere indirecte dispun deserpentina de suprafata mare sudata, sunt dotate cu un schimbator de caldura tot din otel inoxidabil(AISI 316 L).tttttttttt
SERIA: SSC-I  _ INOX

Seria SSC-I  - fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate(AISI 316 L) - asigura consumatorilor, investitorilor si proiectantilor solutia cea mai exigenta pentru producerea si stocarea ACM.

Aceste boilere indirecte dispun deserpentina de suprafata mare sudata, sunt dotate cu doua schimbatoare de caldura tot din otel inoxidabil(AISI 316 L).

STATS

Căutare

Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator

  • Copyright MyCorp © 2018Găzduire site gratuită — uCoz